Vaxholms åtagande

Äldre och funktionshindrade i Vaxholm ska så långt som möjligt leva i trygghet och uppleva ett fysiskt och psykiskt välbefinnande. All verksamhet inom vård och omsorg bygger på individuella behovsbedömda beslut. Enligt lag är det ditt behov av hjälp som avgör om du har rätt till de olika hjälpinsatserna. Behovet utreds alltid först av en biståndshandläggare enligt socialtjänstlagen (SoL) i samråd med dig och/eller närstående. (www.vaxholm.se)

Annons

3 Responses to Vaxholms åtagande

  1. arjas2010 says:

    Även språkmur, att du kan inte kommunicera med språket och därför kan inte känna psykisk och fysisk välbefinnande, borde vara tillräckligt anledning till bevilja hjälpinsatser i Veikko Virtanens fall genom ordna flytten till miljön där man kan använda sitt eget hemspråk och kommunicera sig på finska .

  2. Det borde vara en självklarhet att Veikko Virtanen skall få den hjälp han behöver på sitt eget språk! Han har arbetat och betalat skatt i Sverige nu är han gammal och blind! Som biståndshandläggare borde Ni inom Vaxholms kommun veta att gamla människor av utländsk härkomst tappar sitt ” nya” språk det är inget märkvärdigt med det. Njugghet av kommunen att bete sig på detta sätt ! Vem vinner på det här???
    Vaxholms kommun som räknar i kronor och ören eller??? Vem?? Det här ger bara dålig smak i munnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: